Butterflies

BUTTERFLIES

BRIAN PEDERSEN på keyboard og sang samt HENRIK ”FÆTTER” PEDERSEN på trommer og sang udgør orkestret BUTTERFLIES. De bor på hver sin side af Storstrømsbroen på henholdsvis Falster og Vordingborg. De to fætre kunne i 2008 fejre at de havde spillet sammen i 20 år på de skrå brædder – og de har tænkt sig at blive ved mange år ud i fremtiden, for som de siger med et smil på læben ”Vi kan slet ikke undvære det”.


I 2003 udkom deres første cd, som siden er blevet fuldt op med to cd’er mere. Alle tre er blevet modtaget særdeles godt af det danseglade publikum rundt om i hele landet.


Siden 2007 har BUTTERFLIES ved flere lejligheder optrådt som backing for flere kendte kunstnere bl.a. Richard Ragnvald, på tv i det kendte program TOP CHARLIE og DK4. I 2010 dannede duoen desuden kernen i det orkester som spillede sammen med Richard Ragnvald på dvd’en ”En aften med Richard Ragnvald”, som er én af dvd’erne i den meget populære dvd serie ” En aften med…”


Festaften med Butterflies i Top Charlie

I 2011 kan du igen finde BUTTERFLIES på tv-kanalen Charlie, når de medvirker i programmet med den brede musiksmag ”Top Charlie”, Hvor de er at finde i ”Talenthjørnet”.


Ingen fest er for lille til de to fætre

Det er dog ikke kun på tv de to fætre er garanter for god underholdning. En familiefest i det hyggelige forsamlingshus, eller kæmpe halbal med en masse festglade mennesker, klare de med samme respekt over for gæsterne og der gøres en dyd ud af at spille så bredt et repertoire som muligt. Intet arrangement er for lille ej heller for stort til BUTTERFLIES


BUTTERFLIES har siden 2007 haft den store fornøjelse at være husorkester på Resort Van der Valk i Tyskland til Ørslev Rejsers ture, hvor 850 festglade gæster tager et weekendophold på det store resort. Det har givet duoen mulighed for at spille sammen med nogle af de største navne inden for dansk musik og underholdning som F.eks. Amin Jensen, Bamses Venner, De Glade Sømænd, Jacob Haugaard, Kandis, Rocking Goast, Sussi & Leo og mange mange flere.