Crazy Hearts Duo

CRAZY HEARTS DUO

Crazy Hearts Duo & Friends er klar til at rykke ud!


Crazy Hearts er en duo bestående af de to erfarne og dygtige musikere, sangere og komponister, Kaya Bornak og Don Johe. De spiller nærværende og sjælfulde sange komponeret af dem selv, hvor teksterne har et stærkt udtryk i en fortælling som har noget på hjerte, akkompagneret af smukt guitarspil og/eller piano i flotte harmonier.


Genren varierer over folk, country og blues ballader sunget på engelsk, til den svenske visetraditions melankolske skønhed, hvor sangene bliver sunget på svensk. Det er uanset sprog og genre, stærke melodier og tekster som går rent ind i hjertet.


Kaya Bornak og Don Johe har mange års erfaring som udøvende kunstnere i mange forskellige sammenhænge inden for musikken. De har arbejdet sammen med en stor skare af forskellige dygtige musikere og har derfor et stort netværk.


Derfor har de valgt at kalde sig Crazy Hearts & friends. Der er nemlig stor sandsynlighed for at de en gang imellem optræder med en gæst når det hele lige skal have en tand mere, afhængig af arrangementet.