STIG SKOVLIND

STIG SKOVLIND

Stig Skovlind. Sanger og sangskriver fra Helsingør hittede i efteråret 2020 med sangen ‘Jeg skal hilse fra Havana’. Danmarks Radio kalder sangen for et pletskud. Stig har siden sin debut på dansk i 2013 med albummet ‘Nærmeste solopgang’ bevæget sig som et godstog fremad og opad på den danske musikscene. Manden skriver iørefaldende og poetiske sange som han leverer sammen med sit orkester Kaffeorkestret. Genren er dansk iørefaldende poesi med rytmer der minder om en lun eftermiddag i Havana.


Stig’s sange kunne godt være et gadekryds imellem Sebastian og Paul Simon med det melodiske, nærværende og og bløde univers han skaber. Verdensmusikken bliver strøet ud på toppen af vellyden. Stig’s orkester tæller sprudlende musikernavne fra de seneste års danske musikscene og kvaliteten er i top når Kaffeorkestret optræder.


Stig Skovlind’s sange spilles dagligt på DR P5 hvor han nærmer sig 1500 afspilninger.  Stig spiller mange koncerter efterhånden. Han optræder oftere og oftere med sit store orkester Kaffeorkestret men også en del i både duo- og trio format.  Stig Skovlind udvikler sin karriere støt og roligt. I starten af 2022 udkommer EP’en ’Nattog til Havana’. Stig opholder sig i Cuba i efteråret 2021 dels for at skabe ny musik og dels for at filme video til sangene fra EP'en. 


Udgivelser:

Nærmeste solopgang - album - 2013

Kaffe & Kærlighed - EP - 2016

Singlerne - album - 2018

Jeg skal hilse fra Havana - single 2020

Lille danserinde - single 2021


Kaffeorkestret kan bookes som duo, trio og 6 mands orkester.


Stig Skovlind (vokal)

Niclas Campagnol (trommer)

Andreas Hatholt (bas)

Claudia Campagnol (kor/piano)

Nicolai Levring (guitar/kor)

Jesper Nørløv (percussion)