Askerock (Shu-Bi-Tallica)

ASKEROCK

Vi kender sangene fra dengang, ‘Den Røde Tråd’, ‘Vuffeli-vov’, ‘Folkevognen’, ‘Midsommersangen’ og alle de andre. Sange som har samlet alle danskerne i over 40 år. Dvs. næsten alle. For hvor teksterne har været på alles læber, har musikken ikke været til alles ører. Det bliver der nu rodet bod på.


ASKEROCK tager dig gennem et udvalg af Shu-Bi-Dua’s bedste, men med en kant de fleste nok ikke lige havde forestillet sig, nemlig Metal. Mange vil nok hælde til helligbrøde, men det er så djævelsk godt skruet sammen, at man ikke er i tvivl om at det er ‘Bonden’ selv der har lagt røst til. Musikken er Metallica-indspireret, og projektet har derfor også fået tilnavnet ‘Shu-Bi-Tallica’.


ASKEROCK er et band oprindeligt startet af Mikael Hindsdal (guitar/vokal) og Jonas ‘Bonden’ Bendtsen (Lead vokal). Begge to erfarne herrer på den danske musik scene. Ud ove de to herrer Hindsdal og Bendtsen, er  Morten Friis at finde bag trommerne og  Christian Rørvig på bas.


Snart gjalder de uforgængelige tekster igen på festivaler og spillesteder landet over. Men den lille krukkede dille er nu skiftet ud med håndtegn \m/