Time Machine

TIME MACHINE

The FINAL Countdown !


Vi kan hermed præsentere TIME MACHINE, det ultimative festskabende liveband!


TIME MACHINE er bandet der gang på gang har vist, at de kan skabe FESTEN! Den fest hvor alle gæsterne tager hjem med et smil på læben, ømme fødder og til tider hæse stemmer efter tonsvis af fællessang og en fantastisk oplevelse der ligesom bare sidder fast i kroppen.


I front finder vi den altid charmerende Charlotte Vigel. Når hun dirigerer tropperne, er der med garanti lagt i kakkelovnen til et gyngende dansegulv og fællessang for fuld skrue. Man ved aldrig hvem der pludselig står med mikrofonen og får lov til at dele sin musikalske glæde med resten af festen!


Med sin flotte og forførende vocal, tager hun os alle med ud på en nostalgisk tur gennem 80´erne/90'erne og frem til i dag, med nutidens danske så vel som udenlandske største hits.


Charlotte Vigel kendes fra flere konstellationer, senest fra coverbandet Backtothe80´s. Ligeledes var det hende, som var inde i Tiggy samt den morgenfriske hyrdinde på Radio 100 FM.


Med sig har hun nogle af Danmarks mest erfarne musikere, der er landskendt fra flere store tv-shows og har spillet med en lang række af tidens største og mest kendte kunstnere.


-Har du set X-factor, Voice Junior, Meyerheims Talkshow?


-Kender du Rasmus Seebach, Mads Langer, Christopher, Wafande, Joey Moe, Alfa Beat, Nabiha, Clemens og Burhan G?


Så har du med sikkerhed oplevet en eller flere af de fantastiske musikere fra bandet TIME MACHINE.


Glæd dig til en uforglemmelig aften i musikkens tegn, hvor alt kan ske...