BACK TO THE EIGHTIES

BACK TO THE EIGHTIES

Back To The 80s er det ultimative liveband, hvis I vil sikre jer musik i bedste kvalitet- og med 100% festgaranti!


Back To The 80s har gennem 15 år gang på gang vist sig, at være bandet der formår at skabe den fest, som sender gæsterne hjem med et smil på læben, ømme fødder og til tider hæse stemmer, efter tonsvis af fællessang. Back To The 80s har specialiseret sig i netop det, at gøre aftenen helt unik, publikum holdes i centrum!


Charlotte Vigel står fast i fronten og dirigerer tropperne. Der er med garanti lagt i kakkelovnen til et gyngende dansegulv og fællessang. Man bliver revet med, når Back to the 80s tager os alle ud på en nostalgisk rejse gennem 80´erne største danske og udenlandske hits. Fest-koncert, eller Koncert-fest? Bestem selv. Sikkert er det, at publikum inddrages aktivt, når Back To The 80s er på scenen.


Vi kender Charlotte Vigel fra flere konstellationer: Som radiovært på The Voice, som en af ”Morgenhyrderne” på radio 100 Fm og som 90´ernes Pop Prinsesse Tiggy. Eller måske har du set hende som TV vært i TalkTv med Charlotte, eller I hovedrollen på musicalen “Cats”.

Med sig har hun nogle af Danmarks mest erfarne musikere, som er landskendt fra flere store tv-shows og har spillet med en lang række af tidens største og mest kendte kunstnere.


- Har du set X-factor, Voice Junior, Meyerheims Talkshow?

- Kender du Rasmus Seebach, Mads Langer, Christopher, Wafande, Joey Moe, Alfa Beat, Nabiha, Clemens og Burhan G?

Så har du med sikkerhed oplevet en eller flere af de fantastiske musikere fra bandet Back To The 80s.

 

Glæd jer til en uforglemmelig aften i musikkens tegn!