BOMLES VENNER

BOMLES VENNER

Bomles Venner er et fokuseret og velspillende konceptband med repertoiret fast forankret i de mange hits, som Bamses Venner gennem tiden begavede den danske sangskat med. Orkestret gør en dyd af at komme så tæt på originalerne som muligt, og man skal være mere end almindelig kender for at kunne skelne mellem Bamses og Bomles Venner!


Bomles Venner er dedikeret til det kendte Bamse-repertoire, og forsangeren både ligner, og ikke mindst lyder som Flemming Bamse Jørgensen, hvilket bidrager til en virkelig autentisk gengivelse af de kendte sange. Endvidere gør bandet en dyd ud af detaljerne, både hvad angår lyd og fremførelse i de gennemarbejdede arrangementer. Så alt i alt er der med Bomles Venner garanteret fællessang og stemning helt i top!


Vinder af publikumspris

Dette har ført til, at orkestret har vundet den lokale Horsens All Stars Publikumspris. Afstemningen blev afholdt gennem Horsens Folkeblad, hvor byens borgere selv valgte de nominerede, og det blev altså Bomles Venner som løb af med sejren – oven i købet med langt størstedelen af stemmerne.