MAGI I LUFTEN

MAGI I LUFTEN

Hvornår lod du dig sidst rive med til de fantastiske hits fra 80/90erne, og bare forsvandt helt ind i musikkens univers til toner fra bl.a. Sanne Salomonsen, TV-2, Ray Dee Ohh, Danseorkestret, Anne Linnet, Dodo & The Dodos, Thomas Helmig, Danser med drenge og Gnags på én og samme aften?


Hop med på en nostalgisk tur ned ad Memory Lane med et af Danmarks absolut fedeste 80/90er bands når MAGI I LUFTEN fører dig igennem to årtier med musik, hvor tankerne bliver ledt hen på en tid, hvor man “Slingrer ned ad Vestergade” i Levis Jeans, koboltblå mascara, drak sig fuld i Liebfraumilch, og hvor alle havde en walkman og et kassettebånd!


MAGI I LUFTEN har leveret musik til prominente steder som Skive Festival, Viborg Snapsting, Messe Center Herning med flere, og musikken bliver leveret af et 6 mands band, som bare føler og mærker musikken med et stort musikalsk overskud, nerve, autenticitet og en spilleglæde ud over det sædvanlige.


MAGI I LUFTEN leverer et fantastisk show, der kommer langt ud over scenekanten. De formår at skabe en helt exceptionel forbindelse til publikum på tværs af generationer, og musikken bliver fremført 100% live uden nogen form for backing tracks!


Så folkens! “Læn dig tilbage” dans som “Vilde kaniner” og lad MAGI I LUFTEN tage jer “Ud under åben himmel” og lede jeres tanker hen på “Barndommens Gade”. Det bliver med garanti den fedeste aften krydret med en nostalgisk 80/90er følelse, som du kan tage med dig hjem.