Total Produktion

TOTAL PRODUKTION

LIVE SOUND BOOKING arbejder sammen med nogen af landet bedste og dygtigste firmaer inden for levering af scene, lys og lydproduktion. Vi planlægger gerne en event med en eller flere af vores kunstnere, hvor vi sørger for alt det praktiske omkring opsætning nedpakning af scene, scenelys og lydanlæg. Vores samarbejdspartnere bruger udelukkende professionelt udstyr, udvalgt blandt de bedste og mest pålidelige mærker, hvilket er garanti for levering af en TOTAL PRODUKTION, hvor alt er planlagt og tilrettelagt som kunden ønsker.


LYDANLÆG

Det vigtigste når der skal afvikles koncert eller anden form for event, er, at skabe en passende ramme for selve produktionen. Det er vigtigt at vide hvor mange personer der deltager, så der kan disponeres i lydanlæg herefter. Hvis lydanlægget ikke er svarende til størrelsen på arrangementet og det samlede antal publikumsantal, risikerer man, at publikum ikke får den forventede oplevelse af koncerten.


SCENE

Scener findes i mange størrelse og avendes efter størrelsen på arrangementet og de evt. krav der måtte være fra den kunstner man ønsker.

Scener opbygges på forskellige måder. Indendørs i haller opbygges scenen af podier. Udendørs kan det ofte være nemmest med en mobilscene.


SCENELYS

Lys på scenen er en lige så vigtig del af oplevelsen som lyden fra højtalerne. Der findes mange forskellige typer af lamper og opsætninger af lysdesigns.


STRØM

Hvor meget strøm der skal bruges afhænger af hvor stor produktionen er. Det skal som oftest bruges 1 x 32A CEE til lydanlæg og 1 x 32A CEE til scenelys.


AFVIKLING

Vores dygtige teknikere står for alt opsætning, nedpakning og er til stede under hele arrangementet. Vi har altid en mand på stedet som sikre at det tekniske er funktionsdygtigt under hele arrangementet.


INDHENT TILBUD

Du er velkommen til at sende en forespørgsel via vores formular, så fremsender vi et uforpligtende tilbud på en TOTAL PRODUKTION. Når tilbuddet er accepteret taler vi det hele igennem med dig og udfærdigere den endelig kontrakt på hele arrangementet.


KONTAKT OS

LIVE SOUND BOOKING

DK-3000 Helsingør

 

Tlf: (+45) 61 18 23 50

mail@livesoundbooking.dk


CVR: 38870130


SPAR NORD BANK

REG: 9056

KONTO: 1580047242