CLAUS REISS

CLAUS REISS

Oplev et helt unikt og hyleskægt show. Claus er nemlig landets bedste sækkepibe-komiker (og den eneste).

Claus leverer et uhøjtideligt og selvironisk sækkepibe comedy show. Det er fyldt med geniale jokes om sækkepiben, hans uheldige oplevelser og den skotske uniform sammensat med kendte pop/rock numre.

Claus' Sækkepibe Comedy Show har en bred rækkevidde, og passer derfor til alle slags festlige arrangementer. Det kan være fødselsdage, bryllupper og konfirmationer – eller firmafester som den årlige julefrokost og sommerfest.

Claus bliver næsten altid hyret ind som en overraskelse, og kommer spillende ind til i festen. Folk gør altid store øjne og tænker: "Hvorfor pokker skal vi høre sækkepibe?" Kort efter griner gæsterne allerede højt af hans jokes. Showets fokus er at få alle til at grine, men der bliver også plads til at spille de skotske klassikere, som Amazing Grace og Scotland the Brave.

Den musikalske underholdning byder også på sækkepibefortolkninger af Final Countdown, Barbie Girl, Thunderstruck, Vimmersvej eller Star Wars temaet. Som vinder af en musikquiz får en af gæsterne også lov til at prøve sækkepiben - et ønske som alle jo altid har haft...

Showet giver dig og gæsterne en yderst morsom oplevelse, hvor I bliver involveret undervejs på en sjov og underholdende måde. Claus Reiss tilpasser altid sit show til festens stemning. Derfor er der aldrig to ens shows. Han tager også gerne imod oplysninger om festens midtpunkt og fletter det ind undervejs i en sjov tale.


"Tusind tak for et fantastisk show. Du levede fuldt op til forventningerne!"
- Deloitte


"Tak for et super godt arrangement! Det var virkelig sjovt 😀"
- Mærsk