GASBOX DUO

GASBOX DUO

DANMARKS BEDSTE KIM LARSEN KOPI


Der er ingen tvivl om at Kim Larsen var hele Danmarks største og mest folkekære spillemand. I næsten 50 år spillede og sang Kim Larsen sig ind i danskernes hjerter - først med Gasolin’ i 70’erne, Bellami i 80’erne, Bell*Star i 90’erne og de sidste 24 år med Kjukken. Kim Larsen er den kunstner der har spillet flest koncerter på dansk jord og musikken lever videre…


Gasbox spiller og synger, med stor respekt, sangene som har gjort Gasolin' til Danmarks største rockband gennem tiderne og ikke mindst Kim Larsen til den største danske kunstnere nogensinde.


René Hejdmann optræder enten sammen med guitarist René Davidsen eller bassist Jan O Thomassen. De spiller og synger, med stor respekt, sangene som har gjort Gasolin' til Danmarks største rockband gennem tiderne og ikke mindst Kim Larsen til en af de største danske kunstnere nogensinde. Oplev en velspillende duo der, med Danmarks bedste Kim Larsen sanger i front, giver publikum en optræden fyldt med nostalgi, intensitet og personlig indlevelse, der er så tæt på den ægte vare som man kan komme.

René Hejdmann (sang, guitar)René Davidsen (guitar, kor) eller Jan O Thomassen (bas, kor)