KARSTEN SKOVGAARD TRIO

KARSTEN SKOVGAARD TRIO

Karsten Skovgaard var Kim Larsens orkesterleder i Kjukken fra 1994-2018.


Når man sidder i en tour bus 4 dage om ugen, store dele af året og ser på danske motorveje og natur forsvinde bag sig i en uendelighed, hvad foretager man sig så? Man drikker kaffe, snakker, ryger smøger og spiller på sin guitar. Når det er overstået, trænges der til en lur i køjen. Sådan kan en "hverdag" kort beskrive livet i en tour bus med Danmarks største igennem tiderne, Kim Larsen.

 

Det kan Karsten Skovgaard og Bo Gryholt skrive under på. De to herrer har henholdsvis været en del af Kim Larsen og Kjukken i 24 år og 7 år. De mange timer i bussen har ikke været spildte da det forholdt sig således at når Kim havde brug for en lur så blev der komponeret musik fra Skovgaards hånd. En anseelig bunke musik endda. Alt den musik har Skovgaard samlet og brugt som indhold i et show med sine to kompagnoner bassist Bo Gryholt og guitarist Kevin Monie som han kalder "Karsten Skovgaard Trio" med undertitlen "Imens Kim lå og sov".

 

Showet byder på Skovgaards egne kompositioner (komponeret imens Kim lå og sov) og en buket af Kims sange og fortolkninger i instrumentale versioner arrangeret af Skovgård krydret med diskrete anekdoter, små fortællinger og filosofiske betragtninger. Trioen leverer et solidt, alsidigt og yderst kompetent show der vil passe ind i mange sammenhænge lige fra mindre intime forsamlinger til større events som generalforsamlinger, firmafrokoster m.m.

 

Showet varer ca. 50 min hvor publikum bliver inviteret indenfor til musik, fortælling og et godt gammeldags grin af og til. En lille tåre er da også set iblandt publikum.