RENÉ HEJDMANN SOLO

RENÉ HEJDMANN SOLO

DANMARKS MEST AUTENTISKE KIM LARSEN KOPI

Danmarks bedste og mest autentiske Kim Larsen-sanger, René Hejdmann, både lyder som og ligner Larsen på stemme og mimik i en sådan grad, at man tror det er løgn. René Hejdmann blev i 2023 kåret som vinder af ”Stjerneklar” på DR1.


Der er ingen tvivl om at Kim Larsen var hele Danmarks største og mest folkekære spillemand. I næsten 50 år spillede og sang Kim Larsen sig ind i danskernes hjerter - først med Gasolin’ i 70’erne, Bellami i 80’erne, Bell*Star i 90’erne og de sidste 24 år med Kjukken. Kim Larsen er den kunstner der har spillet flest koncerter på dansk jord og musikken lever videre…


René Hejdmann lyder som og ligner Kim Larsen i en sådan grad, at man tror det er løgn. Et underholdende show med alle de populære sange som Papirsklip, Jutlandia, Kvinde Min, Susan Himmelblå, Midt Om Natten og mange flere. René Hejdmann spiller og synger, med stor respekt, sangene som har gjort Gasolin' til Danmarks største rockband gennem tiderne og ikke mindst Kim Larsen til en af de største danske kunstnere nogensinde. Oplev Danmarks bedste Kim Larsen kopi, der med sin stemme og mimik giver publikum en optræden fyldt med nostalgi, intensitet og personlig indlevelse, der er så tæt på den ægte vare som man kan komme.


Showet afvikles med backingtracks. Det betyder, at man har lyden af et helt orkester, men på scenen ser man René Hejdmann.