BJARNE LISBY

BJARNE LISBY

Latter er den bedste medicin

 

Det er det gode humør, der er i højsædet når Bjarne Lisby går i gang med de ældres favoritmelodier, præsenteret med festlige anekdoter og pudsige betragtninger. Det er giro 413-træfferen "De Gamle Bukser", de fleste kender Bjarne Lisby for. Men også en række af hans andre sjove sange har fundet vej til radioens ønskeprogrammer.

Disse numre udgør naturligvis en del af Bjarne Lisbys underholdningsprogram, men især overfor et ældre publikum supplerer han dem med en lang række af de “gode, gamle”. Sange, de ældre kan nikke genkendende til og synge med på.


Bjarne Lisby er en glad mand. Glad for livet, glad for at optræde. Denne livsglæde smitter af, når han indtager scenen med sine mange muntre bemærkninger og lystige anekdoter, der kæder sangene sammen.


“Så godt har jeg ikke moret mig længe” eller “Jeg havde helt ondt i maven af grin” er hyppige kommentarer efter Lisbys optræden. Som en naturlig konsekvens heraf står Bjarne Lisby på ønskesedlen igen og igen, når først man har oplevet ham én gang.