BRDR. LAUNBJERG

BRDR. LAUNBJERG

Brdr. Launbjerg - den musikalske trio.


De tre musikalske brødre har taget alt fra Disney-film til Melodi Grand Prix kompositioner under kærlig behandling og kombinationen af deres meget forskellige baggrunde gør deres musikalske repertoire så bredt som det er spændende.


Brødrene er kendt både sammen og hver for sig  i den danske musikbranche og i mange forskellige  sammenhænge.


Henrik Launbjerg blev landskendt da han, sammen med sine brødre, indtog den danske musicalscene i 90’erne og samtidig var frontfigur i bandet ”Toys of Joy”. Med et væld af optrædener i bl.a. tv-programmerne ”Hit med sangen” og ”Go’ Morgen Danmark”, er Henrik blevet beskrevet som en af landets bedste mandlige sangere. Henrik  synger også i festbandet Beverly Hills Orchestra (BHO).


Jacob Launbjerg har deltaget i Melodi Grand Prix i flere omgange. Han debuterede som korsanger på "Vi maler byen rød" i 1989, med Anders Frandsen i 1991 og som solist i 1995 med "Vi ses en dag". Som tekstforfatter og komponist har han deltaget med numrene "Tænder på dig", som vandt i 2005 og "All Night Long", der vandt i 2008.


Søren Launbjerg   er kendt for sin fantastiske sangstemme. Søren var medstifter af koret Læderhalsene tilbage i 1991 hvor han samme år fik en plads i koret til "Les Miserables" på Odense teater. Siden hen rykkede han længere og længere frem i hierarkiet fra kor over de mindre roller til hovedroller, når han spillede med i diverse store musicaler på de københavnske scener. Søren fik  hovedrollerne  i "Atlantis" på Østre Gasværk i 1994 og i "Miss Saigon" i 1996.


Brdr. Launbjerg akkompagneres af toner  fra det altid velspillende klaver.